İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - TOKİ Kayaşehir Anadolu Lisesi

Evde eğitim gören ogrencimizi sınıf arkadaşları ile ziyaret etti.

2022-2023 GURUR TABLOMUZ

Mrt

Dünya'da ve ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını sebebiyle 30 Nisan 2020 tarihine kadar örgün eğitime ara verildi. Eğitime ara verilen Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm okullarda olduğu gibi okulumuzda da dersler ve etkinlikler 23 Mart 2020 tarihi itibariyle EBA sistemi üzerinden yapılmaya başlandı. EBA sistemine www.eba.gov.tr adresinden ve mobil cihazlarınız için uygulama marketlerinden EBA uygulamasını ücretsiz indirerek erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca uzaktan eğitim süreci/ EBA kullanımı/ EBA TV yayın akışı ve frekans bilgilerine okulumuz resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

okulumuz web sitesinde yer alan DERSLER menüsünden -UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNE tıklayarak istediğiniz bilgilere erişebilirsiniz. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize sağlıklı günler dileriz.